Premier League: Radu Drăguşin ar putea debuta astăzi pentru Tottenham în partida cu Manchester United

Fundaşul român Radu Drăguşin ar putea debuta pentru Tottenham Hotspur în partida cu Manchester United. Meciul de fotbal din Premier League se va juca duminică, pe celebrul stadion Old Trafford din Manchester.

427 afișări
Imaginea articolului Premier League: Radu Drăguşin ar putea debuta astăzi pentru Tottenham în partida cu Manchester United

Premier League: Radu Drăguşin ar putea debuta astăzi pentru Tottenham în partida cu Manchester United

Radu Drăguşin ar putea avea parte de un debut rapid la formaţia londoneză. Zilele trecute, el a jucat pentru Genoa în partida cu Bologna şi apoi a fost transferat la Tottenham.

Joi, Drăguşin a fost prezentat în mod oficial şi a primit tricoul cu numărul 6. Ange Posteoglou, antrenorul lui Tottenham, a anunţat că Radu Drăguşin este apt pentru meciul de duminică, din campionat, cu Manchester United.

Partida Manchester United - Tottenham Hotspur din etapa a 21-a a Premier League va începe la ora 18.30.

În urma transferului la echipa din Londra, Radu Drăguşin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie. Genoa a primit 30 de milioane de euro pentru internaţionalul român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici