Premier League: Tottenham, cu Drăguşin pe teren, a fost egalată de Everton în prelungiri

  • Tottenham, cu românul Radu Drăguşin pe teren, a fost egalată de Everton în minutele de prelungire.
  • Partida de la Liverpool a făcut parte din etapa a 23-a din Premier League.
  • Drăguşin a fost introdus pe teren chiar înainte de golul egalizator al gazdelor.
518 afișări
Imaginea articolului Premier League: Tottenham, cu Drăguşin pe teren, a fost egalată de Everton în prelungiri

Premier League: Tottenham, cu Drăguşin pe teren, a fost egalată de Everton în prelungiri

Partida Everton-Tottenham s-a încheiat cu scorul 2-2. La pauză, Tottenham a condus cu 2-1. Pentru oaspeţi a înscris brazilianul Richarlison în minutele 4 şi 41. Gazdele au marcat în minutul 30, golul fiind realizat de milocaşul Jack Harrison.

Românul Radu Dragusin, recent transferat la formaţia londoneză, a fost introdus pe teren în minutul 89. Câteva minute mai târziu, gazdele au egalat prin Jarrad Branthwaite care a lovit mingea cu capul în urma unei lovituri libere.

În urma acestui rezultat, Tottenham rămâne pe locul 4 în clasamentul Premier League, cu 44 de puncte. Everton este pe locul 17, având doar 19 puncte. Etapa viitoare, echipa lui Drăguşin va întâlni, pe teren propriu, formaţia Brighton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici