Premii în lingouri şi monezi de aur la prima ediţie a maratonului Haile Gebrselassie

La prima ediţie a maratonului Haile Gebrselassie se vor acorda participanţilor prin tragere la sorţi 12 monede de aur în greutate de câte o uncie fiecare, iar câştigătorii, atât la masculin, cât şi la feminin primesc câte un lingou de aur de 12 uncii.

129 afișări
Imaginea articolului Premii în lingouri şi monezi de aur la prima ediţie a maratonului Haile Gebrselassie

Premii în lingouri şi monezi de aur la prima ediţie a maratonului Haile Gebrselassie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înscrierile la cea dintâi ediţie a Haile Gebrselassie Marathon, programată să se desfăşoare în octombrie 2013 în Etiopia, au început ieri. "Din mai multe motive, cursa se doreşte una specială, fiind adresată unui număr mic de alergători (care însă trebuie să aibă ceva resurse financiare!), intenţionând totodată să promoveze turismul în ţara africană şi, nu în ultimul rând, să aibă un caracter umanitar", se precizează în alerg.ro.

La probele de alergare (maraton, semi-maraton şi 5.000 metri) pot participa doar 1200 de atleţi şi 500 de însoţitori. Participanţii la această competiţie au şansa să se întâlnească cu Haile Gebrselassieşi cu alţi alergători "pur sânge". Pachetul de concurs include lucrurile deja obişnuite (medalie, tricou, pasta party etc), dar şi unele inedite (barbeque tradiţional după cursă). Pachetele turistice, care includ mai multe opţiuni (între 5 şi 12 zile, cu vizite la diferite obiective turistice) costă între 1.850 şi 3.650 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici