Presa braziliană: Steaua, interesată de Fernandao

FC Steaua este interesată de atacantul Fernando Lucio da Costa "Fernandao" de la International Porto Alegre, care mai are însă contract cu gruparea braziliană până în 2010, informează Globo Esporte.

14 afișări
Imaginea articolului Presa braziliană: Steaua, interesată de Fernandao

Presa braziliană: Steaua, interesată de Fernandao (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua caută un număr 9 şi este interesată de Fernandao. Jucătorul este dorit şi de Trabzonspor, însă Fernandao a afirmat în repetate rânduri că nu vrea să plece, el mai având contract până la 30 iunie 2010", a scris presa braziliană.

Vicepreşedintele clubului din Porto Alegre, Giovanni Luigi, a declarat că nu s-a primit nicio ofertă oficială şi că este prea devreme pentru a vorbi despre aşa ceva, deoarece perioada de transferări încă nu a început.

Despre interesul Stelei pentru Fernandao s-a vorbit şi în perioada de transferări din iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici