Presa franceză: Maoulida, Vignal, Kante şi Szlykowicz, în atenţia Stelei

Publicaţia onlinesport365.fr informează că pe lista de jucători aflaţi în atenţia FC Steaua se numără jucătorii Toifilou Maoulida, Gregory Vignal, Cedric Kante şi Johnny Szlykowicz.

54 afișări
Imaginea articolului Presa franceză: Maoulida, Vignal, Kante şi Szlykowicz, în atenţia Stelei

Jucătorul Toifilou Maoulida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Steaua urmăreşte piaţa franceză. Atacantul Toifilou Maoulida de la RC Lens apare pe lista jucătorilor aflaţi în atenţia Stelei. În trecut, acestui sector nu i se dădea foarte multă atenţie, rareori apărea câte un francez (Thereau) în campionatul românesc. Pe lista Stelei se mai regăsesc fundaşul stânga Gregory Vignal (RC Lens, 27 ani), fundaşul central Cedric Kante (OGC Nice, 29 de ani) şi mijlocaşul Johnny Szlykowicz (Neuchatel Xamax, 28 ani)", a scris sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici