Presa germană: Fără Diego, Werder nu a putut câştiga Cupa UEFA

Presa germană pune înfrângerea echipei SV Werder Bremen în faţa formaţiei Şahtior Doneţk, scor 1-2, după prelungiri, în finala Cupei UEFA, pe seama absenţei mijlocaşului brazilian Diego, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

4 afișări

Cotidianul Bild a titrat: "Păcat! Fără Diego, fără cupă. Ce gust amar! Visul trofeului european a fost spulberat. Werder Bremen, doborâtă în prelungiri. Mesut Ozil nu a putut suplini lipsa lui Diego".

Expertul postului de televiziune Premiere, Franz Beckenbauer, declarase încă de la pauza jocului disputat miercuri seara, la Istanbul: "Pe Diego nu îl poate înlocui nimeni la Werder".

Şi publicaţia bisăptămânală Kicker consideră că lipsa mijlocaşului brazilian de la Werder a cântărit decisiv în finala din Turcia: "Werder a ratat trofeul. Hanseaticii au luptat fără Diego 120 de minute şi au pierdut. O finală cu puţine momente de joc la cel mai înalt nivel a fost decisă de golul lui Jadson din prelungiri".

Siteul sport1.de regretă ratarea trofeului de către Werder, după ce, în anul, 1992, formaţia din Bremen cucerise Cupa Cupelor: "Werder şi-a încheiat lunga călătorie prin Europa la Istanbul, fără a realiza triumful final. Jadson a spulberat visul alb-verzilor, marcând în prelungiri golul victoriei şi aducând echipei din Doneţk primul său trofeu internaţional".

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi avându-l pe Răzvan Raţ pe teren, a câştigat Cupa UEFA, învingând, miercuri, după prelungiri, scor 2-1 (1-1, 1-1), formaţia germană SV Werder Bremen, într-un meci disputat pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici