Presa italiană: Napoli a obţinut în meciul cu Steaua un egal cât o victorie

Publicaţia Napoli Sport a notat, joi seară, după meciul Napoli - Steaua, scor 3-3, din grupa K a Ligii Europa, că echipa italiană a revenit incredibil după ce a fost condusă cu 3-0 şi a obţinut un egal cât o victorie.

27 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Napoli a obţinut în meciul cu Steaua un egal cât o victorie

Presa italiană: Napoli a obţinut în meciul cu Steaua un egal cât o victorie (Imagine: Montaj Foto)

"Cavani însufleţeşte Napoli la ultima respiraţie", a titrat Napoli Sport. "Revenire incredibilă. Un egal cât o victorie. Napoli a donat românilor cu generozitate prima repriză. Trei palme în 15 minute. Să iei trei goluri într-un sfert de oră e parcă prea mult. Începutul de meci a fost un veritabil suicid, omleta fiind gata odată cu reuşita lui Kapetanos. Napoli a prins curaj după gestul necugetat al lui Kapetanos. În ciuda adversităţii, a atmosferei ostile, Napoli a scăpat cu bine, obţinând un egal mai mult decât meritat", a scris Napoli Sport.

Publicaţia Il Mattino din Napoli a titrat: "Miracol azzurro: Cavani a egalat la trei pentru un egal nesperat": "S-a întâmplat ceea ce nu doream: subestimarea adversarului. Autogolul lui Cribari a avut efectul unui duş rece".

Blitz Quotidiano a notat că "portarul De Sanctis a avut o prestaţie dezastruoasă la începutul partidei, având pe conştiinţă primele două goluri". "Acestea au sunat clopoţelul pentru Napoli. Cribari a contribuit la primul gol şi a făcut mari erori defensive. Hamsik a schimbat faţa jocului, iar Cavani a salvat rezultatul", a adăugat sursa citată.

"Din Infern în paradis în 45 de minute", a menţionat Canale 9: "Primă repriză dezastruoasă, apoi Hamsik şi Lavezzi au schimbat soarta jocului, Cavani egalând în minutul 98".

Datasport a notat: "Napoli obţine in extremis o remiză nesperată. Românii sunt furioşi pentru cele opt minute de prelungire lăsate de arbitru".

"Cursă cu pulsul ridicat. Cavani salvează Napoli", a titrat Il Giornale. "O primă repriză de uitat, 0-3 după 15 minute. Napoli s-a trezit după pauză, găsind drumul corect spre remiză".

IL Messaggero a văzut "Un meci plin de emoţie la Bucureşti". "Cavani smulge egalul când nimeni nu se mai aştepta", a comentat ziarul amintit.

"De infarct!", este titlul din publicaţia Il Mediano. "Prim sfert de oră absurd, final delirant: Cavani egalează în minutul 98. Început şocant, continuare traumatică. După 15 minute, Napoli parcă e încă în vestiar. Într-un asediu final, Tătăruşanu salvează tot şi nimeni nu mai crede. Dar vine acţiunea extraordinară a lui Sosa, iar Cavani nu dă greş", a scris sursa citată.

"Napoli trăieşte, după 15 minute în care totul părea pierdut. Napoli cu două feţe: temătoare în prima parte, curajoasă în cea de-a doua. Egal meritat", a subliniat Il Sole 24 Ore.

"Egal incredibil. Matadorul Cavani dă lovitura de graţie în finalul meciului. După un start de vis urât, Napoli s-a trezit din palme şi a urmat asediul care adus egalarea", a scris Corriere del Mezzogiorno.

Napoli a încheiat la egalitate, scor 3-3, în deplasare, cu Steaua, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa.

Golurile Stelei au fost marcate de Cribari '2 (autogol), Tănase '12 şi Kapetanos '16. Pentru Napoli au înscris Vitale '44, Hamsik '73 şi Cavani '90+7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici