Presa spaniolă: Muncitoarea, ordonata, eroica Unirea

"FC Sevilla a tras din greu pentru a o învinge pe muncitoarea Unirea Urziceni", a scris cotidianul Diario de Sevilla, după victoria formaţiei spaniole, scor 2-0, în faţa campioanei României, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor.

10 afișări
Imaginea articolului Presa spaniolă: Muncitoarea, ordonata, eroica Unirea

Presa spaniolă: Muncitoarea, ordonata, eroica Unirea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sevilla a tras din greu pentru a o învinge pe muncitoarea Unirea. Providențialul Luis Fabiano a pavat Sevillei drumul spre victorie. Goluri, puncte, milioane. Dar andaluzii au muncit mai mult decât credeau în fața hățișului românilor. Unirea nu a fost o echipă strălucitoare, ci un grup care, într-o dezordine ordonată, a pus capcane în fața lui Arlauskis. Doar Bilașco a stat în fața mingii. Fără a înfrunta un adversar de rang înalt, băieții lui Jimenez au avut mai multe dificultăți decât estimau. Adevărul e că Unirea nu s-a descompus aproape niciodată, echipa s-a solidificat ca un zăcământ, singurul antidot fiind răbdarea. În niciun caz nervii, Sevilla parcă și-a pus capul într-o găleată cu gheață, ca să-și păstreze sângele rece", a scris Diario de Sevilla.

"Împăratul Fabiano și osânditul român", a mai titrat Diario de Sevilla. "Fabiano a distrus speranțele grupului curajos de români care s-au agățat de orice la debutul în Liga Campionilor. Unirea a rezistat 45 de minute datorită disciplinei și ordinii. Luis Fabiano și Renato au pus capăt bravei rezistențe a românilor", a notat sursa citată.

"Luisfa continuă petrecerea", a titrat As. "Soldații lui Petrescu nu au mișcat un deget fără aprobarea generalului român. Riguroasă, disciplinată până la extrem, Unirea a fost o nucă tare, fiind nevoie de eforturi speciale pentru a fi învinsă de Sevilla, care a dat dovadă de inteligență, controlând jocul. Unirea a rezistat eroic", a notat As.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici