Preşedintele AC Milan, Silvio Berlusconi, huiduit de fani la reunirea lotului

Mai mulţi fani ai echipei AC Milan au protestat, marţi, la cantonamentul grupării de la Milanello, faţă de campania slabă de achiziţii, preşedintele clubului, Silvio Berlusconi, fiind huiduit la sosirea la baza sportivă, informează La Repubblica.

24 afișări
Imaginea articolului Preşedintele AC Milan, Silvio Berlusconi, huiduit de fani la reunirea lotului

Preşedintele AC Milan, Silvio Berlusconi, huiduit de fani la reunirea lotului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, aproximativ o sută de persoane s-au strâns la baza sportivă a clubului milanez şi au afişat numeroase bannere prin care îşi exprimau nemulţumirea faţă de campania de achiziţii şi faţă de preşedintele grupării, Silvio Berlusconi, care a sosit la reunire cu elicopterul.

"Cândva l-ai cumpărat pe Baggio, acum doar pe Caravaggio", "Ne dorim un preşedinte", erau câteva dintre mesajele fanilor. De asemenea, fanii au ameninţat că nu vor cumpăra abonamente pentru sezonul viitor: "Zero achiziţii = zero abonamente".

În schimb, suporterii echipei AC Milan i-au încurajat pe jucători şi pe noul antrenor, Massimiliano Allegri. Cele mai multe aplauze le-au primit Ronaldinho, Pato şi Nesta.

Jucătorii echipei AC Milan s-au reunit, marţi, în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici