Preşedintele clubului de fotbal FC Parma a fost reţinut

Preşedintele clubului Parma, Giampietro Manenti, a fost reţinut, miecuri dimineaţă, împreună cu alte 22 de persoane bănuite de justiţia italiană de asociere în grup infracţional, informează ediţia online a cotidianului L'Equipe.

116 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului de fotbal FC Parma a fost reţinut

Preşedintele FC Parma a fost reţinut

Ei mai sunt bănuiţi de fraudă informatică, deturnare de fonduri publice, spălare de bani cu circumstanţe agravante şi de metode mafiote.

Manenti este administrator delegat al Mapi Group, societate de servicii cu sediul în Slovenia, având legături cu compania rusă Gazprom. El preluase preşedinţia grupării Parma în luna februarie, promiţând că va acoperi datoriile clubului, evaluate de presa italiană la 100 de milioane de euro.

FC Parma, care ocupă ultimul loc în Serie A, ar putea intra, joi, în faliment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici