Preşedintele FRF: Vom lua o decizia în privinţa selecţionerului după meciul cu Danemarca/ România va juca astăzi cu Muntenegru

Răzvan Burleanu spune că va lua o decizie în privinţa selecţionerului după ultimul meci din aceste preliminarii, cel cu Danemarca. Pe de altă parte, preşedintele FRF susţine că Daum este supus unor presiuni din partea unor grupuri care au interese la naţională.

729 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FRF: Vom lua o decizia în privinţa selecţionerului după meciul cu Danemarca/ România va juca astăzi  cu Muntenegru

Preşedintele FRF: Vom lua o decizia în privinţa selecţionerului după meciul cu Danemarca

”Vom aştepta meciul cu Danemarca, e prea din scurt să faci acum o analiză şi să iei o decizie. Cred că a avut (n.r. Christoph Daum) aceasta presiune din primul moment şi ştia acest lucru. Ştia şi miza interesele grupurilor, să zicem aşa, ilegitime din fotbalul românesc, le cunoştea bine”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit Sport.ro.

Preşedintele FRF încearcă să mute vina şi spune că Daum este victima adversarilor săi. Burleanu susţine că există grupuri care vor să pună mâna pe conducerea FRF: ”Cu toţii ştiam şi aceste interese financiare din spatele echipei naţionale şi a tuturor care vor să pună mâna sub o formă sau alta fie pe naţională, fie pe Federaţia Română de Fotbal”.

După şapte etape disputate în preliminariile pentru Campioantul Mondial din 2018, România ocupă locul patru în Grupa E, cu nouă puncte. Muntenegru şi Armenia împart poziţia secundă, cu câte 13 puncte, iar lider este Polonia cu 16. România va juca luni cu Muntenegru, la Podgorica, de la ora 21:45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici