Antrenorul Serenei Williams: Cine e suspendat pentru doping nu ar trebui să primească wildcard-uri

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a ieşit la atac şi a ironizat-o pe Maria Şarapova, într-un interviu acordat New York Post, spunând că rusoaica nu ar avea nicio şansă dacă sportiva pe care o pregăteşte s-ar afla în competiţie.

1037 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Serenei Williams: Cine e suspendat pentru doping nu ar trebui să primească wildcard-uri

Antrenorul Serenei Williams: Cine e suspendat pentru doping nu ar trebui să primească wildcard-uri

"Când Maria intră într-un turneu cea mai bună veste posibilă pentru ea e că Serena nu participă. Ea e o sportivă mult mai bună decât Sharapova, e cea mai bună din istorie. A dominat-o tot timpul pe Maria", a spus antrenorul francez.

Rusoaica a primit un wildcard la US Open, a eliminat-o pe Simona Halep, a arătat un nivel foarte bun şi se pregăteşte pentru optimea cu Anastasia Sevastova, dar antrenorul Serenei Williams nu e impresionat. În condiţiile în care sora mai mică a familiei Williams a câştigat 19 dintre cele 21 de meciuri jucate cu Şarapova, iar singurele victorii ale rusoaicei, două la număr, datează din 2004.

Mouratoglou nu a ezitat să-şi spună părerea vis-a-vis de wildcard-ul primit de Şarapova la US Open şi a întărit ideea pe care a mai exprimat-o de-a lungul timpului: "Cine e suspendat pentru doping nu ar trebui să primească wildcard-uri la turnee, ci trebuie să plătească pentru greşelile comise. Pentru orice director de turneu e excelent să o aibă pe Şarapova la start, pentru că stadionul se umple, sponsorii sunt fericiţi şi ai rating. Dar las-o mai întâi să merite prezenţa, să câştige pe teren şi să urce în clasament. Nu e vorba despre Maria în mod special, aş vorbi la fel indiferent de subiectul discuţiei", a declarat cel supranumit "The Coach".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici