Înfrângere dramatică pentru Monica Niculescu. Sportiva a fost eliminată în turul III la US Open/ România a rămas fără nicio reprezentantă la simplu, în turneul american

Monica Niculescu a pierdut în turul trei de la US Open în faţa tenismenei din SUA, Jennifer Brady, scor 3-6, 6-4, 6-7. Astfel, România a rămas fără nicio reprezentantă la simplu, în turneul american.

242 afișări
Imaginea articolului Înfrângere dramatică pentru Monica Niculescu. Sportiva a fost eliminată în turul III la US Open/ România a rămas fără nicio reprezentantă la simplu, în turneul american

Înfrângere dramatică pentru Monica Niculescu. Sportiva a fost eliminată în turul III la US Open

După ce Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au fost eliminate din competiţie, Monica Niculescu şi-a făcut şi ea bagajele şi a părăsit US Open.

Monica Niculescu a pătruns în turul trei de la US Open, după ce a trecut în trei seturi de Ana Bogdan, în turul doi, scor 6-2, 3-6, 6-3.
Jennifer Brady, sportiva care a trecut de Andrea Petkovic pentru a juca împotriva Monicăi Niculescu, a început tare partida, şi-a câştigat serviciul şi a făcut break-ul imediat. Primul set s-a terminat în favoarea lui Brady, scor 6-3.

Monica Niculescu nu s-a regăsit nici în setul secund, iar Brady s-a desprins din nou la 3-1, dar tenismena din România a închis setul la 6-4 şi s-a intrat în decisiv.

Setul trei a fost foarte strâns, dar în cele din urma Brady s-a impus în tie-break.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici