Preţul biletelor cuprins între 5 şi 15 lei la meciul Pandurii Târgu Jiu - Steaua

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, miercuri, că va pune în vânzare 3.000 de bilete pentru partida de sâmbătă, din etapa a XXII-a, cu Steaua, preţul acestora fiind între 5 şi 15 lei, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

9 afișări
Imaginea articolului Preţul biletelor cuprins între 5 şi 15 lei la meciul Pandurii Târgu Jiu - Steaua

Preţul biletelor cuprins între 5 şi 15 lei la meciul Pandurii Târgu Jiu - Steaua

Preţul biletelor este următorul: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 15 lei - tribuna I.

Biletele vor putea fi cumpărate de joi de la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal, intrarea de la Primăria Târgu Jiu.

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20.45, formaţia Steaua Bucureşti, în etapa XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici