Prima reacţie a lui Ianis Hagi după ce a devenit campion cu Rangers. Recordul cu care a intrat în istoria clubului

  • Rangers a câştigat titlul în Scoţia fără să piardă vreun meci.
  • Ianis Hagi a reuşit 7 goluri şi 12 pase de gol în acest sezon, în Scoţia.
  • Rangers a stabilit un record de puncte pentru club – 102.
1463 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a lui Ianis Hagi după ce a devenit campion cu Rangers. Recordul cu care a intrat în istoria clubului

Foto: Twitter Rangers FC

Ianis Hagi a terminat sezonul cu Rangers fără să piardă vreun meci în campionat. Echipa lui Steven Gerrard a câştigat cu 4-0 în faţa lui Aberdeen şi a stabilit un nou record pentru club.

Ianis şi colegii lui au adunat 102 puncte într-un sezon şi au reuşit să termine neînvinşi, 32 de succese şi 6 egaluri, pentru prima dată după 122 de ani.

Rangers a mai reuşit o performanţă. A devenit echipa britanică care a primit cele mai puţine goluri,13, într-un sezon. 

Petrecerea de titlu a început pe teren şi s-a mutat şi la vestiare. Hagi s-a fotografiat cu trofeul la picioare, iar poză a făcut furori pe internet. 

Ianis Hagi, cel care a marcat de şapte ori şi a oferit 12 pase decisive în campionat, ultima chiar cu Aberdeen, a încheiat sezonul pe primul loc în topul jucătorilor cu cele mai multe assist-uri.

Un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte.
 
Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş. Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii,” a spus Ianis Hagi într-un interviu postat pe canalul de Youtube al lui Rangers.
 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici