Prima semifinală de la Campionatul Mondial: Meciul Franţa-Belgia se joacă marţi/ Croaţia nu poate conta pe Vrsaljko în semifinala cu Anglia

Marţi va avea loc prima semifinală a Campionatului Mondial din Rusia. Franţa va întâlni Belgia, la Saint-Petersburg, pentru un loc în finală.

4584 afișări
Imaginea articolului Prima semifinală de la Campionatul Mondial: Meciul Franţa-Belgia se joacă marţi/ Croaţia nu poate conta pe Vrsaljko în semifinala cu Anglia

Prima semifinală de la Campionatul Mondial: Meciul Franţa-Belgia se joacă marţi

Campionatul Mondial este aproape de final. Marţi se va decide prima naţională care va merge la Moscova, pentru ultimul act al competiţiei. În prima semifinală se întâlnesc Franţa şi Belgia, iar meciul se anunţă unul echilibrat.

Franţa a avut evoluţii oscilante în faza grupelor, unde a înregistrat 2 victorii, cu Australia (2-1), şi Peru (1-0) şi un egal cu Danemarca (0-0). Echipa lui Didier Deschamps şi-a revenit în prima fază eliminatorie directă. A trecut cu 4-3 de Argentina, într-un meci dominat de la un capăt la celălalt. Pentru locul din semifinale, Franţa s-a impus cu 2-0 în faţa naţionalei Uruguay.

Belgia a fost una dintre cele mai constante echipe din Rusia. A înregistrat victorii pe linie şi jocul îi dă încredere că se poate califica şi în detrimentul Franţei. Cea mai răsunătoare victorie a fost obţinută în sferturi, unde a reuşit să învingă una dintre favoritele acestui turneu final, Brazilia, cu 2-1.

Franţa-Belgia se dispută marţi, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită la TVR1 şi TVR HD.

Croaţia nu poate conta pe Vrsaljko în semifinala Campionatului Mondial cu Anglia

Sime Vrsaljko (26 de ani) nu va juca în semifinala Campionatului Mondial. Fundaşul dreapta al Croaţiei a ieşit accidentat în sfertul de finală cu Rusia şi nu va putut fi recuperat pănă la ora partidei cu Anglia.

Problema musculară a apărătorului dreapta e mai greu de rezolvat decât se credea iniţial şi Marca anunţă că omul folosit titular în toate meciurile de până acum nu se va afla pe teren. În aceste condiţii, selecţionerul Croaţiei are la dispoziţie două variante. Prima ar fi introducerea lui Vedran Corluka în flancul drept, iar a doua e trecerea lui Domagoj Vida pe partea dreaptă şi trimiterea lui Corluka în centru.

Vestea bună pentru Dalic şi ai lui e că portarul Danijel Subasic, accidentat şi el contra Rusiei, va putea juca, urmând să fie recuperat după lovitura la coapsa dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici