Prinţ şi cerşetor. Povestea ultimului boxer care l-a bătut pe Mayweather

  • În cariera de profesionist, Mayweather are 50 de victorii şi nicio înfrângere
  • Mayweather are o avere de 382 de milioane de euro
  • Mayweather: „Nu înţeleg de ce nu s-a făcut antrenor”
3611 afișări
Imaginea articolului Prinţ şi cerşetor. Povestea ultimului boxer care l-a bătut pe Mayweather

Sursa foto: YouTube / Artorias Boxing

Ştii că Floyd Mayweather e neînvins în cariera sa de boxer. Dar dacă ţi-aş spune povestea ultimului om care l-a bătut? Se întâmpla la Jocurile Olimpice din 1996. Bulgarul Serafim Todorov reuşea o victorie contra lui Mayweather care încă era începător pe vremea aceea.

Destinele lor nu au putut fi mai diferite de atunci. Mayweather este acum multimilionar, iar Todorov trăieşte în Bulgaria cu o pensie de 370 de euro pe lună după ce a trăit şi în stradă o perioadă.

Bulgarul îşi aminteşte de lupta cu Mayweather de atunci „A fost ca orice altă luptă, sincer. Bătusem adversari mult mai puternici decât el”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici