Prinţul William face o vizită surpriză în cantonamentul naţionalei feminine pentru Cupa Mondială

Prinţul William a făcut marţi o vizită surpriză în cantonamentul echipei feminine de fotbal a Angliei, pentru a le ura succes în campania de la Cupa Mondială feminină de fotbal, care începe luna viitoare.

197 afișări
Imaginea articolului Prinţul William face o vizită surpriză în cantonamentul naţionalei feminine pentru Cupa Mondială

Prinţul William face o vizită surpriză în cantonamentul naţionalei feminine pentru Cupa Mondială

Prinţul de Wales, care este preşedintele FA, a luat masa de prânz cu echipa şi cu personalul de la centrul naţional de fotbal St George's Park, după sesiunea de antrenament de deschidere, înainte de a poza pentru fotografi.

De asemenea, prinţul i-a înmânat titlul de Comandor al Imperiului Britanic (CBE) managerului Angliei, Sarina Wiegman, care a condus Anglia la titlul european din 2022.

"Am fost foarte copleşită", a declarat managerul olandez pentru Sky Sports. "Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că a fost o mare surpriză ... Am rămas un pic fără cuvinte".

Anglia găzduieşte Portugalia într-un amical de pregătire pe 1 iulie la Milton Keynes, înainte de turneul din Australia şi Noua Zeelandă, care se va desfăşura timp de o lună, începând cu 20 iulie.

Leoaicele, care sunt pe locul 4 în lume, îşi încep campania la Cupa Mondială împotriva reprezentativei statului Haiti, pe 22 iulie la Brisbane, înainte de a se confrunta cu Danemarca şi China în Grupa D.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici