Problemele continua în Liga 1. Patru cazuri noi de COVID-19 la Astra: meciul cu Universitatea Craiova nu se mai joacă

  • Astra Giurgiu a anunţat că are alte patru cazuri noi de COVID-19
  • Meciul cu Universitatea Craiova nu se mai poate juca
  • Sorin Cârţu: "Aşteptăm poziţia oficială a LPF-ului"
356 afișări
Imaginea articolului Problemele continua în Liga 1. Patru cazuri noi de COVID-19 la Astra: meciul cu Universitatea Craiova nu se mai joacă

Patru cazuri noi de COVID-19 la Astra: meciul cu Universitatea Craiova nu se mai joacă

Nebunia continuă în Liga 1! Meciul dintre Astra şi Craiova nu se va juca nici astăzi, după ce alţi patru jucători de la echipa din Giurgiu au "picat" testele de COVID-19. Situaţia e tot mai complicată. Playoff-ul Ligii 1 trebuie să se termine luni, 3 august, dată la care UEFA vrea să ştie echipele ce vor juca în cupele europene. 
 
Atunci e programat derby-ul dintre Craiova şi CFR Cluj. Oltenii nu mai au când să joace şi cu Astra. 
 
Sorin Cârţu - preşedinte Universitatea Craiova: Am auzit şi eu că ar mai fi vreo patru cazuri pe acolo. Asta înseamnă că acolo e focar. LPF-ul decide. Deocamdată nu putem să ne pronunţăm. Aşteptăm poziţia oficială a LPF-ului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici