PROSPORT: Halep a pierdut meciul cu Williams încă de la vestiare. Detaliul care a făcut diferenţa

Simona Halep a ezitat să-şi numească un antrenor la începutul noului sezon, iar acesta este unul dintre motivele majore pentru care jocul ei a avut de suferit la Australian Open, în special în duelul cu Serena Williams.

6139 afișări
Imaginea articolului PROSPORT: Halep a pierdut meciul cu Williams încă de la vestiare. Detaliul care a făcut diferenţa

PROPSPORT: Halep a pierdut meciul cu Williams încă de la vestiare. Detaliul care a făcut diferenţa

Adrian Cruciat a evidenţiat, la ProSport Live, faptul că liderul clasamentului WTA avea de câştigat dacă îl păstra pe Cahill în staff sau dacă alegea un antrenor înaintea debutului la Melbourne.

Cruciat face o analogie cu loja Serenei, în care s-a regăsit Patrick Mouratoglou. Antrenorul care a reinventat-o pe sportiva din SUA într-o perioadă nefastă, reuşeşte să o capaciteze la maxim cu fiecare ocazie. Se înţeleg din priviri, iar Williams îşi dă imediat seama ce trebuie să schimbe atunci când jocul are de suferit: ”Declaraţia lui Mouratoglu este absolut normală (n.r. înaintea meciului). Oricine ştia că Serena va juca agresiv împotriva Simonei, nu a fost vreo surpriză. Dacă Darren era alături de Simona, probabil că ar fi avut un plus. Poate doar dacă-l privea câştiga la încredere. Se putea încărca pozitiv, dacă un antrenor de top era alături de ea. A fost singură şi nu este de dorit acest lucru, indiferent de sportiv”, a declarat Adrian Cruciat la ProSport Live.

Citeşte articolul integral în publicaţia Prosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici