Provocări între suporterii Rapid şi Dinamo. Un suporter a fost rănit

  • Provocări au au avut loc între suporterii Rapid şi Dinamo, moment în care oaspeţii au aruncat cu două petarde către rapidiştii aflaţi în Peluza Sud.
  • Jandarmeria spune că un suporter a fost rănit.
380 afișări
Imaginea articolului Provocări între suporterii Rapid şi Dinamo. Un suporter a fost rănit

Sursa foto: Facebook

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti informează că, înainte de începutul partidei, în momentul în care jucătorii FC RAPID au salutat publicul, a avut loc un conflict între mai mulţi suporteri rapidişti dispuşi în tribuna a II-a, după care doi dintre aceştia au pătruns pe suprafaţa de joc.

De asemenea, pe timpul plecării galeriei oaspete din arena sportivă, au avut loc provocări între suporterii celor două echipe, moment în care oaspeţii au aruncat cu două petarde către rapidiştii dispuşi în Peluza Sud. În acest context, un suporter a fost rănit şi a fost transportat la echipajul de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În acest moment, efectuăm verificările necesare identificării făptuitorilor, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun. Atragem din nou atenţia asupra pericolului reprezentat de materialele pirotehnice, subliniind faptul că deţinerea şi folosirea acestora sunt ilegale şi se pedepsesc conform cadrului legal în vigoare”, spun jandarmii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici