PSG a învins Bordeaux, scor 6-1, în etapa a 8-a din campionatul Franţei; dublă pentru Neymar

Formaţia franceză PSG a câştigat, sâmbătă, scor 6-2, meciul jucat pe teren propriu cu Bordeaux, în etapa a opta din Liga 1.

1 afișare

Neymar a fost remarcatul echipei lui Unai Emery, care a reuşit să înscrie de două ori şi a oferit o pasă decisivă. Brazilianul a deschis scorul, în minutul 5, şi a mai marcat din penalty, în minutul 40. În minutul 12, Neymar i-a dat o pasă de gol lui Cavani. Julian Draxler, în minutul 45, şi Kylian Mbappe , în minutul 58, au mai înscris. Ultimii doi au făcut schimb de pase decisive la reuşitele lor. Pentru Bordeaux au înscris Sankhare, în minutul 31, şi Malcom, din penalty, în minutul 90.

În urma acestui rezultat, PSG acumulează 22 de puncte şi rămâne liderul clasamentului în Franţa, în timp ce Bordeaux se află pe poziţia a treia, cu 15 puncte.

Echipele trimise în teren:

PSG: Areola - Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche - Verratti (Nkunku 79'), Rabiot (Lo Celso 70') - Mbappe, Draxler, Neymar - Cavani (Di Maria 61')
Bordeaux: Costil - Sabaly (Lewczuk 34'), Toulalan, Jovanovic, Pellenard - Lerager, Otavio, Sankhare - Malcom, De Preville (Mendy 56'), Kamano (Cafu 75')

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici