PSG a pierdut primul meci din Ligue 1, scor 1-2, în faţa lui Olympique Lyon

Fără Neymar, accidentat, PSG a suferit prima înfrângere în acest sezon din Ligue 1. Olympique Lyon s-a impus, pe teren propriu, în faţa campioanei cu scorul de 1-2.

94 afișări
Imaginea articolului PSG a pierdut primul meci din Ligue 1, scor 1-2, în faţa lui Olympique Lyon

Angel Di Maria (PSG), celebrând un gol în meciul cu Stade Rennais FC, 27 ianuarie (hepta)

Băieţii lui Thomas Tuchel au deschis repede scorul. Argentinianul Di Maria a punctat în poarta gazdelor în minutul 7. PSG nu a reuşit să marcheze alt gol şi nici nu a reuşit să păstreze avantajul, iar până la pauză, atacantul francez în vârstă de 22 de ani a restabilit echilibrul, 1-1, şi a ajuns la a treia reuşită în ultimele patru etape.

Lyon s-a întors hotărâtă de la vestiare. În minutul 49, a primit un penalty pe care Nabil Fekir l-a transformat în golul care a adus victoria echipei sale

PSG este în fruntea clasamentului din Ligue 1 cu 56 de puncte, în timp ce Lyon este pe poziţia a treia cu 43 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici