PSG anunţă al doilea transfer în aceaşi zi. O vedetă de la Real Madrid a ajuns în Paris

La doar câteva ore după anunţul transferului fundaşului Milan Skriniar, PSG a confirmat sosirea la campioana Franţei a lui Marco Asensio, fostul star de la Real Madrid, care a semnat din postura de liber de contract.

1492 afișări
Imaginea articolului PSG anunţă al doilea transfer în aceaşi zi. O vedetă de la Real Madrid a ajuns în Paris

PSG anunţă al doilea transfer în aceaşi zi. O vedetă de la Real Madrid a ajuns în Paris

Real Madrid şi-a luat deja la revedere de la Asensio, în urma plecării sale după şapte sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu.

Asensio vine la PSG cu speranţa că va juca mai mult, după ce în ultimii ani s-a luptat pentru a fi titularizat la Madrid. Noul antrenor Luis Enrique a promis deja că vrea să joace un fotbal ofensiv la PSG şi a mai lucrat cu Asensio în perioada în care a condus echipa naţională a Spaniei.

„Este un privilegiu să fac parte din acest mare club care este PSG", a declarat el pentru site-ul oficial al clubului. "Aştept cu nerăbdare să mă alătur noilor mei coechipieri şi să lucrez cu ei pentru a atinge obiective măreţe".

PSG urmează să se îndrepte spre Japonia pentru un turneu de pre-sezon la sfârşitul acestei luni şi pentru amicale cu Al-Nassr, Cerezo Osaka şi Inter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psg,
asensio,
real madrid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici