Pugilistul Sergio Martinez, desemnat cel mai bun sportiv al Argentinei, în faţa lui Lionel Messi

Pugilistul Sergio Martinez, campion mondial la categoria mijlocie, versiunea WBC, a câştigat, spre surpriza generală, premiul pentru cel mai bun sportiv al anului în Argentina, în faţa favoritului, atacantul Lionel Messi, care a depăşit recordul de goluri marcate într-un an, informează AFP.

135 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Sergio Martinez, desemnat cel mai bun sportiv al Argentinei, în faţa lui Lionel Messi

Pugilistul Sergio Martinez, desemnat cel mai bun sportiv al Argentinei, în faţa lui Lionel Messi

"Maravilla" ("Minunea") Martinez, 37 de ani, a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului de către Asociaţia jurnaliştilor de sport, după ce l-a învins în septembrie, la Las Vegas, pe mexicanul Julio Cesar Chavez, reuşind câştigarea centurii WBC.

"Sunt foarte fericit şi foarte emoţionat. Este o onoare să primesc acest premiu în faţa unor sportivi precum Sebastian Crismanich (taekwondo, singurul medaliat olimpic cu aur al Argentinei la Londra ) şi Leo Messi. Nu mă aşteptam la aşa ceva", a declarat Martinez.

La rândul său, Messi a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist, în faţa lui Sergio Agüero (Manchester City) şi Gonzalo Higuain (Real Madrid).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici