Pugilistul Vitali Klitschko se pregăteşte de retragere

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko, în vârstă de 40 de ani, campion mondial WBC la categoria grea, a anunţat că se pregăteşte să se retragă din activitate.

151 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Vitali Klitschko se pregăteşte de retragere

Pugilistul Vitali Klitschko se pregăteşte de retragere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să mă retrag, voi disputa maximum unul sau două meciuri", a declarat Klitschko pentru postul TVi.

El a cerut fanilor să-l sprijine pe fratele său mai mic Vladimir, deţinător al centurilor WBA, IBF, IBO şi WBO tot la categoria grea.

"Aş dori să le spun celor care urmăresc meciurile fraţilor Klitschko să nu dispere, deoarece Vladimir, care este mai mic cu cinci ani, va putea să vă bucure mult timp", a afirmat Vitali.

La începutul lunii septembrie, Vitali Klitschko a înregistrat a 43-a victorie din cariera în care are doar două înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici