Pustai: Sperăm ca acest loc 13 să nu fie cu ghinion

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 1-0, din meciul cu Rapid, că speră ca locul 13 pe care a ajuns formaţia sa în urma acestui rezultat să nu fie cu ghinion.

13 afișări
Imaginea articolului Pustai: Sperăm ca acest loc 13 să nu fie cu ghinion

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucur foarte mult pentru această victorie şi îmi felicit jucătorii. Am ajuns pe un loc 13 care sperăm să nu fie cu ghinion. A fost un meci spectaculos, deşi nu s-au marcat multe goluri. Mai este destul până la final şi speram să rămânem deasupra zonei de retrogradare. Am simţit jucătorii motivaţi cu câteva zile înainte de meci şi eram sigur că vom face un meci mare astăzi", a spus Pustai.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici