R. Lucescu: Sper să termin acest campionat cu o victorie

Tehnicianul Răzvan Lucescu, al cărui contract cu echipa FC Braşov va expira la finalul acestui sezon, speră să încheie cu o victorie perioada petrecută la gruparea braşoveană, la partida de miercuri, de pe teren propriu, cu FC Timişoara.

17 afișări
Imaginea articolului R. Lucescu: Sper să termin acest campionat cu o victorie

R. Lucescu: Sper să termin acest campionat cu o victorie (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Va fi ultimul meci din acest sezon, şi sper din suflet să încheiem acest campionat cu o reuşită. Ne dorim să rămânem, alături de cei de la CFR pe lista echipelor care nu au pierdut acasă în acest campionat. Nu ne va fi uşor, pentru că am urmărit Timişoara şi am văzut o echipă foarte puternică, o echipă care are mulţi jucători cu experienţă care te pot pune în dificultate dacă nu îţi iei toate măsurile de precauţie", a precizat Răzvan Lucescu, care după meciul cu FC Timişoara va părăsi conducere tehnică a echipei FC Braşov şi va râmăne doar pe postul de selecţioner al naţionalei României.

Este posibil ca Timişoara să nu mai aibă aceeaşi prospeţime

"Este posibil ca Timişoara să nu mai aibă aceeaşi prospeţime şi este clar că sunt mult mai încărcaţi decât noi. La ei este şi incertitudinea legată de punctele pe care sincer, le merită înapoi pentru că sunt muncite pe teren, dar pe lângă asta mai au şi gândul la meciul din Cupa României, care este şi el extrem de important. Sunt convins că ei vor fi foarte motivaţi şi că vor să ia puncte de la Braşov", a completat Lucescu.

Suntem datori şi faţă de Bogdan

"Suntem datori şi faţă de Bogdan, să facem în aşa fel încât să îi facem un final cât mai frumos, pe care îl merită cu prisosinţă. Băieţii au această obligaţie, de a lupta şi pentru el. De asemenea, pe lângă asta, mai este şi acea mică posibilitate de a prinde Europa League, astfel că sunt mai multe motive pentru care să vrem cele trei puncte", a spus Lucescu.

 

Îmi doresc să avem parte de un stadion plin

"Normal, îmi doresc să avem parte de un stadion plin, pentru că forţa pe care ţi-o dă publicul, îţi dă întotdeauna forţe nebănuite. De asemenea, când îţi este greu şi simţi stadionul în spate, chiar eşti capabil de sacrificii nebănuite", a mai spus Lucescu.

Mi-am dat seama că mi-a fost dor de ei

"Mi-am dat seama că mi-a fost dor de ei, în clipa în care i-am văzut duminică la nunta maseurului. A fost aşa, un sentiment ciudat de bucurie amestecată cu dor, şi cred că acelaşţi lucru l-au simţit şi ei. Nu vreau să mă gândesc acum că este ultimul meu meci la FC Braşov, ci prefer să vorbesc despre asta după meci", a încheiat Răzvan Lucescu.

Meciul FC Braşov - FC Timişoara, din ultima rundă a Ligii I, va avea loc, miercuri, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici