R. Lucescu va folosi sistemul de joc 4-4-2

Noul antrenor al echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că va folosi un sistem de joc 4-4-2, care se poate transforma uşor în 4-2-3-1.

31 afișări
Imaginea articolului R. Lucescu va folosi sistemul de joc 4-4-2

R. Lucescu va folosi sistemul de joc 4-4-2 (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat ce sistem ar putea folosi în meciurile pe care România le va disputa, Lucescu a răspuns: "4-4-2, care se poate transforma uşor în 4-2-3-1. Echipele care au avut succes, au avut patru mijlocaşi", a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a mai spus că nu cunoaşte modalităţile de lucru ale fostului selecţioner, Victor Piţurcă.

"Pot să spun că îl respect foarte mult pe Victor Piţurcă. Nu ştiu ce a făcut el. Eu pot să spun că sunt tănăr, am acest entuziasm şi abia aştept să pot merge în diferite locuri, la diferite echipe. Aici, voi căuta pe plan intern voi căuta să merg la antrenamentele şi la ciclurile săptămânale ale echipelor româneşti, să văd jucătorii, să îi pot observa la antrenamente, să avem un raport de respect reciproc care, cred eu, stă la baza formării unui grup ce poate da performanţă. Cred că cel mai important este să mă comport aşa cum sunt eu. Niciodată nu mi-am impus ceva şi nu mi-am stabilit o strategie. M-am comportat sincer şi am spus lucrurilor pe nume. Mi-am respectat jucătorii şi ei m-au respectat pe mine", a mai spus Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici