Rada a demisionat de la conducerea tehnică a FC Rapid

Tehnicianul echipei Rapid Bucureşti, Marian Rada, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal, deoarece a ratat ambele obiective din acest sezon, câştigarea titlului şi a Cupei României.

16 afișări
Imaginea articolului Rada a demisionat de la conducerea tehnică a FC Rapid

Rada a demisionat de la conducerea tehnică a FC Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-am dat demisia, pentru că în momentul de faţă pot spune că am ratat obiectivele, câştigarea titlului şi a Cupei României. Am considerat că poate este nevoie de un şoc la echipă şi de aceea am decis să renunţ. Nu ştiu pe cine vor pune în locul meu şi ce vor face, îmi doresc ca Rapidul să meargă mai bine de acum înainte. Decizia mea este definitivă. Dacă îmi vor da ceva de lucru la club voi rămâne la juniori sau la tineret, dar poate nu mai este nevoie de Marian Rada la Rapid. Am unele regrete vizavi de o parte din deciziile pe care le-am luat, dar astea le ţin pentru mine", a spus Rada.

Antrenorul susţine că decizia de a demisiona nu are legătură cu criticile care i-au fost aduse în ultima perioadă de membrii conducerii tehnice şi administrative referitor la alcătuirea primului unsprezece. "Nu mi-am dat demisia pentru că m-au criticat. Asta nu are nicio legătură. Eu sunt răspunzător şi am decis să pun punct", a spus tehnicianul giuleştean.

Marian Rada a adăugat că gruparea FC Rapid este la zi cu plata salariului său. "Eu sunt plătit la zi, clubul nu are datorii la mine. Asta era şi culmea, la cât de mic este salariul meu conducerea să fi avut şi datorii la mine", a explicat Rada.

Marian Rada, fost antrenor la Rapid II, a preluat echipa giuleşteană la mijlocul lunii ianuarie, înlocuindu-l pe tehnicianul portughez Jose Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici