Rădoi a fost transferat definitiv la Al Hilal

FC Steaua a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că fotbalistul Mirel Rădoi a fost transferat definitiv la gruparea saudită Al Hilal, contractul dintre cele două părţi fiind semnat.

42 afișări
Imaginea articolului Rădoi a fost transferat definitiv la Al Hilal

Rădoi a fost transferat definitiv la Al Hilal (Imagine: Mediafax Foto)

"Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a fost transferat definitiv la gruparea saudită Al-Hilal, unde va petrece următorii trei ani din carieră. Negocierile dintre cele două cluburi s-au definitivat în cursul acestei zile, când a fost semnat şi contractul de transfer", se arată pe site-ul grupării bucureştene.

Rădoi: Plec cu inima împăcată

Căpitanul stelist Mirel Rădoi, transferat în Arabia Saudită la Al Hilal, a declarat, joi, în Spania, unde se află în cantonament cu echipa roş-albastră, că nu putea aştepta la nesfârşit o ofertă din Europa şi că pleacă de la Steaua cu inima împăcată.

"S-a tot speculat zilele astea, a venit momentul să vorbim. Au fost câteva zile de negocieri, s-a ajuns unde ne-am dorit. Sunt bucuros că am ajuns să mă transfer. Am câteva regrete, dar important va fi să fac ce e mai bine pentru noua echipă. Voi vedea care sunt regulile acolo, atmosfera în vestiar. Nu mi-e teamă, nici la Steaua nu m-am crezut un lider, ci un jucător care a vrut să dea tot ce e mai bun. A contat şi prezenţa lui Olăroiu acolo, m-am gândit că nu pot aştepta la nesfârşit o ofertă din Europa şi să risipesc aceşti ani. Plec cu inima împăcată, chiar dacă aş fi vrut un campionat. Nu poţi avea şi bani mulţi, şi performanţă, şi la tine acasă", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a menţionat că speră să joace în continuare la echipa naţională a României. "Vom vedea dacă voi fi chemat la naţională, dacă voi fi urmărit. Eu voi încerca să joc cât mai bine, voi veni cu plăcere dacă voi fi convocat. Îmi pare rău că mă despart de colegi, dar ăsta e fotbalul, şi eu m-am despărşit de mulţi în opt ani, nu le mai ştiu numărul. Nu găseşti pe orice stadion atmosferă ca în Ghencea. Drumurile noastre se despart, n-avem încotro. Am mai fost de câteva ori sigur cu un transfer şi am rămas pe dinafară. Am crezut că voi ajunge la Inter, n-a fost să fie, mă bucur că am ajuns la Al Hilal", a comentat el.

Rădoi a subliniat că nu se desparte uşor de Steaua. "Am fost la un pas de o finală de cupă europeană, rămâne cel mai mare regret al meu. Pentru ce a însemnat Steaua, atât cât am putut noi, cred că am avut cele mai bune performanţe după 1990. N-am fost un jucător decisiv pentru Steaua, ci unul normal. Au trecut opt ani când am jucat din plăcere, a venit momentul să mă gândesc şi la viitor. Nu plec aşa uşor, mă despart de mulţi prieteni, din păcate este şi această parte în fotbal. Sper să ia campionatul, o să-i privesc", a adăugat Mirel Rădoi.

Citeşte şi:

Becali: Rădoi va avea un salariu de 1,4 milioane de euro la Al Hilal

Rădoi, aproape de a fi transferat la Al Hilal

Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal

Ion Dumitru: Rădoi pleacă în Arabia Saudită pentru bani

Popescu: Rădoi s-a gândit la bunăstarea familiei lui când a ales oferta de la Al Hilal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici