Rădoi a marcat la penaltiuri, dar Al Hilal a ratat calificarea

Echipa saudită Al Hilal, antrenată de Cosmin Olăroiu şi cu Mirel Rădoi pe teren, a ratat, marţi, calificarea în finala Cupei Prinţului Faisal bin Fahad, dupãă ce a fost învinsã la penaltiuri, scor 5-3, de formaţia Al Shabab.

11 afișări
Imaginea articolului Rădoi a marcat la penaltiuri, dar Al Hilal a ratat calificarea

Mirel Rădoi, înconjurat de fani la sosirea la Riyadh (Imagine: www.alhilal.com)

Al Hilal a deschis scorul în minutul 23, prin Al Anbar, oaspeţii reuşind egalarea în minutul 90, prin brazilianul Camacho, din penalty.

Rădoi a jucat mijlocaş şi a fost folosit de antrenorul Cosmin Olăroiu pe tot parcursul meciului. Rădoi a marcat primul penalti pentru Al Hilal la loviturile de departajare.

Cealaltă semifinală, Al Nasr - Al Ittihad, se va disputa miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici