Rădoi: Avem o grupă mult mai accesibilă decât în preliminariile trecute

Jucătorul Mirel Rădoi a declarat, duminică, la sport.ro, după tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European din anul 2010, că echipa României are o grupă mult mai accesibilă decât în campania trecută de calificare.

20 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Avem o grupă mult mai accesibilă decât în preliminariile trecute

Rădoi: Avem o grupă mult mai accesibilă decât în preliminariile trecute (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"S-au întâmplat multe surprize, mi-aş dori ca în această grupă să nu fie surprize, iar noi şi Franţa să ne luptăm pentru primul loc. Echipa naţională are nevoie de Mutu, Chivu, nu avem un lot aşa de valoros. Ne-am săturat într-un fel de francezi, dar oricum trebuia să jucăm cu o echipă puternică, plus că avem avantajul de a cunoaşte bine Franţa. Aş fi fericit dacă am câştiga toate meciurile cu celelalte echipe din grupă. Nu putem spune că am căzut într-o grupă foarte grea. Avem o grupă mult mai accesibilă decât în preliminariile trecute. Belarus e periculoasă", a spus Rădoi, la sport.ro.

La GSP TV, Mirel Rădoi a precizat că cel mai important lucru este ca reprezentativa României să câştige meciurile cu echipele mici. "Noi trebuie să luptăm pentru primul loc. Nu putem spune că Franţa e unica favorită, dar ar fi cel mai important să câştigăm meciurile cu echipele mai mici, pentru că degeaba batem şi luăm şase puncte Franţei, dacă dacă pierdem aiurea puncte cu Luxemburg, de exemplu. Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că echipa Franţei este peste cea a României. Va trebui să tratăm Bosnia cu atenţie, am urmărit această echipă în preliminariile trecute, este o formaţie tânără şi cu tupeu, dar va trebui să câştigăm şi aceste meciuri", a spus Rădoi.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminică de la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici