Radu Drăguşin a debutat fericit pentru Tottenham Hotspur. N-a pierdut cu Manchester United

Cel mai scump jucător român al tuturor timpurilor, românul Radu Drăguşin, a debutat duminică la noua sa echipă Tottenham Hotspur, el bifând 10 minute de joc pe final, după ce managerul Postecoglou l-a introdus în defensiva londonezilor în minutul 85, în locul lui Skipp.

1073 afișări
Imaginea articolului Radu Drăguşin a debutat fericit pentru Tottenham Hotspur. N-a pierdut cu Manchester United

Radu Drăguşin a debutat fericit pentru Tottenham Hotspur. N-a pierdut cu Manchester United

Debutul lui Drăguşin a avut loc sub privirile noului acţionar minoritar al lui Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, care a fost prezent duminică după-amiază pe Old Trafford pentru a vedea cum noua sa investiţie a remizat 2-2 în Premier League cu Tottenham Hotspur.

În ciuda faptului că au fost depăşiţi în mare parte a unei prime reprize disputate, jucătorii lui United au preluat de două ori conducerea prin Rasmus Hojlund şi Marcus Rashford. Richarlison şi Rodrigo Bentancur au egalat pentru vizitatori de o parte şi de alta a pauzei.

Remiza lasă noua echipă a lui Drăguşin în afara primelor patru locuri şi o duce pe United pe locul şapte.

Hojlund a avut nevoie de mai mult de 1.000 de minute pentru a marca primul său gol în Premier League, dar a găsit din nou plasa după doar 200 de secunde, la următoarea sa apariţie pe Old Trafford. Salvatorul lui United împotriva lui Aston Villa în Boxing Day a deschis scorul duminică, lovind mingea pe lângă Guglielmo Vicario, la capătul unui atac rapid.

Richarlison, noul atacant în formă al lui Tottenham, s-a înălţat peste un grup întreg de tricouri roşii, în interiorul careului de şase metri al lui United, pentru a marca golul egalizator, după un corner, în minutul 19.

Acesta a fost cel de-al 33-lea meci consecutiv de campionat în care Tottenham a marcat, cea mai lungă serie din istoria clubului.

În momentul în care Tottenham domina jumătatea adversă, United a revenit în avantaj. Marcus Rashford l-a bătut pe Pedro Porro în minutul 40, după un schimb de pase cu Hojlund în interiorul careului lui Tottenham.

Cristian Romero a fost la un pas de a egala pentru Spurs înainte de pauză, după o lovitură de cap ce a nimerit bara.

La un minut de la reluare, Bentancur a marcat golul egalizator, după ce a fost servit ideal în careu de altă nouă achiziţie a londonezilor, Timo Werner.

Întreaga repriză secundă a fost apoi una echilibrată. Scott McTominay a avut ultima ocazie, prin care putea aduce victoria gazdelor, lovitura sa de cap din al cincelea minut suplimentare de joc trecând peste bară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici