Răducanu obţine un loc pe tabloul principal la Australian Open

Campioana US Open 2021, britanica Emma Răducanu, a trecut pe tabloul principal la Australian Open, după ce Lauren Davis s-a retras din turneu din cauza unei accidentări, a anunţat miercuri site-ul oficial wtatennis.com.

218 afișări
Imaginea articolului Răducanu obţine un loc pe tabloul principal la Australian Open

Răducanu obţine un loc pe tabloul principal la Australian Open

Aflată în prezent pe locul 301, Răducanu a luat o pauză îndelungată din cauza unor accidentări, începând cu luna aprilie, dar a revenit marţi în competiţie cu o victorie, la ASB Classic. La data limită de înscriere la Australian Open, în decembrie, clasamentul protejat al lui Răducanu nu era suficient de ridicat pentru a-i asigura intrarea directă.

Dar, după mai multe retrageri de pe tabloul principal, printre care şi cea a finalistei de la Roland Garros Karolina Muchova, a dublei campioane de la Wimbledon, Petra Kvitova, dar şi a Irinei-Camelia Begu, a lui Caty McNally şi acum a lui Davis, Răducanu se află acum în situaţia de a evita să joace turneul de calificare.

Răducanu este pregătită să joace primul ei turneu de Grand Slam de la Australian Open de anul trecut. Primul turneu de Grand Slam al sezonului începe la Melbourne duminică, 14 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici