Radwanska: Simona Halep a jucat incredibil astăzi. Meciul cu ea va fi dificil

Jucătoarea Agnieszka Radwanska a declarat, vineri, că meciul cu Simona Halep, din semifinalele turneului de la Doha, va fi dificil, ea subliniind că românca a jucat incredibil în sferturile de finală, informează wtatennis.com.

1865 afișări
Imaginea articolului Radwanska: Simona Halep a jucat incredibil astăzi. Meciul cu ea va fi dificil

Agnieszka Radwanska (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simona Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 WTA, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-0, pe italianca Sara Errani, locul 7 WTA. Halep a avut nevoie doar de 53 de minute pentru a trece de a patra favorită a competiţiei.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni, sâmbătă, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2 şi locul 4 WTA, care a trecut în sferturi de Yanina Wickmayer din Belgia, scor 6-2, 6-1.

"Am jucat cu Simona de câteva ori, ultima dată la Roma. Ea a avut un sezon foarte bun anul trecut, a înregistrat rezultate bune, şi am văzut-o cum joacă şi aici. Astăzi a jucat incredibil. Cu siguranţă va fi un meci dificil. Însă este o semifinală şi toate joacă bine", a declarat Agnieszka Radwanska.

La rândul său, Simona Halep a declarat că la meciul cu Sara Errani a avut probleme la tendonul lui Ahile şi nu a fost la capacitate maximă. "A fost un meci dificil. Nu am putut să mă pregătesc foarte bine, pentru că nu sunt la capacitate maximă. Am o problemă la tendonul lui Ahile şi nu pot să alerg foarte bine pe teren. Mă doare şi atunci când alerg simt durerea. Dar am fost foarte puternică psihic şi mi-am dorit să mă concentrez pe fiecare punct", a spus Halep. "Sper că nu este o accidentare gravă şi că mă voi reface rapid", a mai spus ea.

Halep şi Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de patru ori până în prezent, poloneza impunându-se de trei ori. Românca a câştigat ultima întâlnire dintre ele anul trecut, în turul doi al turneului de la Roma, cu scorul de 6-7 (7), 6-1, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici