Rafael Nadal a câştigat trofeul Rogers Cup

Rafael Nadal (2 ATP) a câştigat trofeul Rogers Cup (Montreal, Canada), duminică, după ce l-a învins în finală pe rusul Daniil Medvedev (9 ATP), scor 6-3, 6-0.

212 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a câştigat trofeul Rogers Cup

Rafael Nadal a câştigat trofeul Rogers Cup

Rafael Nadal şi-a continuat parcursul excelent de la Rogers Cup, cedând doar trei game-uri în faţa lui Medvedev, pe care l-a întâlnit în premieră. Pentru tenismenul iberic este al cincilea titlu din carieră la turneul canadian.

"A fost cel mai bun meci al săptămânii pentru mine. Sunt mulţumit că am câştigat un nou trofeu", a declarat proaspătul şi vechiul campion, Rafael Nadal.

În urma acestui triumf, Nadal ajunge la 41 de victorii şi şase înfrângeri în 2019. De asemenea, titlul de la Rogers Cup este al treilea din acest an, după cele obţinute la Roma şi Roland Garros.

Pentru Nadal urmează un alt turneu nord-american, pe suprafaţă dură, cel de la Cincinnati, care se desfăşoară în perioada 11-18 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici