Raikkonen şi-a prelungit contractul cu Ferrari

Scuderia Ferrari a anunţat că a prelungit contractul pilotului său finlandez Kimi Raikkonen, campion mondial en titre, până la finalul sezonului 2010.

36 afișări
Imaginea articolului Raikkonen şi-a prelungit contractul cu Ferrari

Raikkonen şi-a prelungit contractul cu Ferrari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scuderia îşi va păstra astfel cei doi piloţi, Kimi Raikkonen, şi brazilianul Felipe Massa, pentru următoarele două sezoane.

Raikkonen, în vârstă de 28 de ani, se afla sub contract până la finalul sezonului 2009, dar a lăsat să se înţeleagă în repetate rânduri că s-ar putea retrage la finalul anului 2009.

Raikkonen a venit în Formula 1 în 2001.

El a evoluat la Sauber (2001), McLaren-Mercedes (2002-2006) şi Ferrari (din 2007).

Pilotul are 17 victorii în Formula 1 până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici