Raluca Georgiana Şerban, eliminată în semifinale la turneul ITF din Antalya

Jucătoarea de tenis Raluca Georgiana Şerban a ratat, duminică, calificarea în finala turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

80 afișări
Imaginea articolului Raluca Georgiana Şerban, eliminată în semifinale la turneul ITF din Antalya

Raluca Georgiana Şerban, eliminată în semifinale la turneul ITF din Antalya

Şerban a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi 42 de minute, de Alisa Kelibanova (Rusia), jucătoare venită din calificări.

Raluca Georgiana Şerban evoluează şi în proba de dublu din Antalya, alături de Anastasia Vdovenco (Moldova). Cele două vor întâlni, în sferturile de finală, cuplul ungar Anna Bondar/Rebeka Stolmar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici