Rapid a amânat pentru marţi anunţarea noului antrenor

FC Rapid a amânat pentru marţi anunţarea numelui noului antrenor, a declarat, luni, acţionarul Fathi Taher, care a menţionat că nu îl mai "trage inima" pentru aducerea tehnicianului Ladislau Boloni.

13 afișări
Imaginea articolului Rapid a amânat pentru marţi anunţarea noului antrenor

Rapid a amânat pentru marţi anunţarea noului antrenor (Imagine: Mediafax Foto)

"Boloni a trimis contractul, totul este în regulă, acum problema principală este la mine. Am dubii dacă este performant sau dacă este la fel ca la negocieri. Dacă este aşa, atunci este un dezastru. Domnul Copos m-a convins să mai stăm o zi şi anunţăm mâine. Oricum, noi mai avem şi o altă variantă", a spus Taher.

El a menţionat că şi-a dorit să confirme chiar de astăzi noul antrenor. "Eu chiar aş fi vrut să confirm azi, pentru că nu mă trage inima la Boloni. Mai stăm o zi", a completat Taher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici