Rapid a făcut memoriu la TAS în "cazul bricheta"

Acţionarul Fathi Taher a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid a depus un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne împotriva deciziei Curţii pentru Arbitraj în Fotbal de a acorda Stelei victoria la masa verde, scor 3-0, în derbiul din etapa a XXIV-a a Ligii I.

59 afișări
Imaginea articolului Rapid a făcut memoriu la TAS în "cazul bricheta"

Rapid a făcut memoriu la TAS în "cazul bricheta" (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru acest caz cu bricheta, cu pierderea meciului cu Steaua cu 3-0, am făcut memoriu la TAS, cum este obligatoriu. Am urmat cursul normal, cum au făcut toate cluburile din Europa care au fost nemulţumite de o instanţă. Şi nu e vorba de Steaua, e vorba de arbitrajul din acel meci şi de decizia de a pierde acel meci cu 3-0. Memoriul nostru la TAS nu este împotriva Stelei", a spus Taher.

Omul de afaceri iordanian a explicat că Rapid nu a depus memoriu la UEFA în "cazul valizei cu bani de la Cluj". "N-avem noi treabă cu valiza cu bani de la Cluj. N-am făcut niciun memoriu la UEFA pentru valiză. Ce treabă avem noi cu valize şi nevalize? De unde să ştim noi dacă au fost valize la Cluj sau nu? Nu există la UEFA niciu memoriu din partea Rapidului legat de acest caz. Noi n-avem niciun amestec în treaba asta cu Steaua şi Clujul", a menţionat acţionarul rapidist.

Locul de Liga Campionilor ocupat de Steaua nu îl interesează pe Fathi Taher, care afirmă că Rapid va juca în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa doar pe merit. "Noi nu vrem locul Stelei din Liga Campionilor. Nu vrem să facem ce a făcut Steaua cu noi în cazul bricheta. Cum să luăm locul de Ligă din cauza necazului lor? Noi nu vrem asta. Noi vrem să fim acolo pe meritul nostru, nu la masa verde", a adăugat Taher.

Centralul Alexandru Deaconu a suspendat meciul Rapid - Steaua, în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Decizia sa a stârnit nemulţumirea giuleştenilor şi a mai multor oameni de fotbal, care l-au acuzat pe arbitru că a făcut "jocurile" Stelei, echipă unde evoluat ca junior. Oficialii rapidişti au cerut Comisiei de Disciplină a FRF reluarea jocului din minutul 74, de la scorul de 1-0 pentru formaţia giuleşteană, în timp ce steliştii au solicitat să câştige meciul cu scorul de 3-0, la masa verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici