Rapid a înregistrat la LPF transferurile jucătorilor Pardo şi Djalovici

FC Rapid a înregistrat, joi, la Liga Profesionistă de Fotbal, transferurile portarului spaniol Rafael Urko Pardo Goas şi atacantului muntenegrean Radomir Djalovici, cei doi putând fi folosiţi astfel de antrenorul Jose Peseiro în partida cu Farul, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

33 afișări
Imaginea articolului Rapid a înregistrat la LPF transferurile jucătorilor Pardo şi Djalovici

Portarul spaniol Rafael Urko Pardo Goas (Imagine: Mediafax Foto)

"Portarul spaniol Rafael Urko Pardo Goas şi atacantul muntenegrean Radomir Djalovici au devenit astăzi jucători rapidişti cu acte-n regulă. Cei doi au fost înregistraţi la Liga Profesionistă de Fotbal după ce, în sfârşit, le-au sosit aseară, la FRF, şi cărţile verzi (actele internaţionale de transfer). Antrenorul Jose Peseiro va decide acum dacă ei vor face parte din lotul ce se va deplasa, mâine, la Constanţa, din care va lipsi cu siguranţă Ştefan Mardare, aflat la ultima etapă de suspendare", se menţionează pe site-ul citat.

Echipa Rapid va întâlni, sâmbătă, de la ora 21.00, în deplasare, formaţia Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici