Rapid a suferit prima înfrângere în actuala ediţie a Ligii I, scor 1-2, cu Unirea

FC Rapid Bucureşti a suferit prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Unirea Urziceni, în etapa a VII-a, în ultima partidă a celor două echipe înainte de debutul în Cupa UEFA.

19 afișări
Imaginea articolului Rapid a suferit prima înfrângere în actuala ediţie a Ligii I, scor 1-2, cu Unirea

Rapid a suferit prima înfrângere în actuala ediţie a Ligii I, scor 1-2, cu Unirea (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Rapid a marcat Cesinha '59, în timp ce pentru Unirea au înscris Bilaşco '2 şi Mara '73.

Marius Bilaşco a reuşit să deschidă scorul pentru în minutul 2, când a marcat pentru Unirea Urziceni cu un şut de la marginea careului.

Rapid a egalat în minutul 59, prin Cesinha, care a înscris cu capul din 8 metri, după o lovitură liberă de pe dreapta de la Julio Cesar.

Unirea Urziceni a preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 73, când Pardo a respins greşit, Galamaz a întors la Bogdan Mara care a marcat de la cinci metri.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Cristian Balaj (central) - Cristian Nica, Zoltan Szekely (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă).

Observatori au fost Pavel Peniu şi Aron Huzu.

La partidă au asistat circa 6.000 de spectatori.

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a stat pe banca de rezerve şi la începutul meciului, când a venit de la vestiare, a fost fluierat, în timpul partidei fiind înjurat de spectatori, la fel ca şi antrenorul Dan Petrescu.

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, s-a aflat în tribunele stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu, pentru a urmări Rapidul, viitoarea adversară a formaţiei sale.

Imediat după golul de 2-1, suporterii rapidişti au scandat numele portarului Dănuţ Coman şi l-au înjurat pe acţionarul George Copos, care nu a fost la meci, aşa cum a fost şi cazul lui Fathi Taher.

În meciul cu Unirea Urziceni, Rapid Bucureşti a suferit a două înfrângere consecutivă, după ce în etapa precedentă a fost învinsă de FC Timişoara, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici