Rapid - Academica Clinceni 1-0. Adi Mutu aduce prima victorie a gazdelor după aproape 3 luni

Noul antrenor al echipei Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a debutat cu succes pe banca feroviarilor, impunându-se la limită, cu 1-0, în faţa penultimei clasate, Academica Clinceni.

211 afișări
Imaginea articolului Rapid - Academica Clinceni 1-0. Adi Mutu aduce prima victorie a gazdelor după aproape 3 luni

Rapid - Academica Clinceni 1-0. Adi Mutu aduce prima victorie a gazdelor după aproape 3 luni

Prima repriză i-a avut pe giuleşteni în primplan, ocaziile importante fiind semnate de Rareş Ilie şi Alexandru Ioniţă, Ureche fiind însă la post de fiecare dată.

Academica s-a apărat bine şi a păstrat speranţe de a scoate măcar o remiză, având şi şansă, când, la puţin după reluarea partidei, o minge trimisă direct din corner a lovit transversala porţii lui Ureche.

Rapid a fost mai insistentă în ofensivă, în partea a doua, şi a marcat în cele din urmă golul victoriei prin Rareş Ilie, care a şutat puternic din careu, după o pasă filtrantă a lui Mattias Kait.

Tânărul atacant de doar 18 ani a adus astfel victoria pentru Rapid, prima din luna decembrie, dar şi prima pentru Adrian Mutu pe banca feroviară.

Rapid încheie sezonul regulat pe locul 9, cu 40 de puncte, în timp ce Academica Clinceni rămâne pe penultimul loc, cu doar 14 puncte, prifitând însă şi de depunctarea celor de la Gaz Metan Mediaş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici