Rapid Bucureşti - Farul Constanţa, scor 2-0

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, obţinând astfel a doua victorie consecutivă, după cea din prima etapă, scor 3-0 cu Gloria Bistriţa.

71 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - Farul Constanţa, scor 2-0

Rapid Bucureşti - Farul Constanţa, scor 2-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Ambele goluri au fost înscrise de Spadacio '13, '63.

Juliano Spadacio a deschis scorul, în minutul 13. După o centrare de pe stânga a lui Cesinha, Pierre Boya a deviat de la aproximativ 10 metri, iar Spadacio, rămas singur cu poarta goală la 5-6 metri, a împins mingea în plasă.

Cu doar trei minute înainte de gol, a avut loc o fază controversată în careul rapidiştilor, la care au protestat ambele echipe. La o minge trimisă înapoi de Maftei şi reţinută de portarul Andrade, centralul Teodor Crăciunescu a dictat iniţial lovitură liberă indirectă din interiorul careului, iar apoi, după protestele rapidiştilor, a dictat minge de arbitru.

În minutul 61, tehnicianul rapidist Jose Peseiro a fost trimis în tribună după un conflict cu Teodor Crăciunescu.

Rapid a stabilit scorul final, 2-0, în minutul 63, tot prin Spadacio, care a înscris cu un şut la vinclu de la aproximativ 15 metri.

Farul: 30. Vlas - 2. Farmache, 3. Barbu, 5. Şchiopu, 27. Maxim - 8. Cruceru - 7. Băcilă (13. Chico '57) , 20. Rusmir (77. Pârvu '73), 18. Voiculeţ, 10. Gerlem - 85. Gosici (24. Fatai '77). Antrenor: Ion Marin.

Rapid: 99. Andrade - 24. Maftei, 3. Fernandes, 23. M. Constantin, 19. Bozovici - 15. Lazăr, 4. J. P. Andrade - 10. J. Cesar, 30. Spadacio (18. Grigore '77), 7. Cesinha (16. Herea '70) - 11. Boya (13. Răduţă '88). Antrenor: Jose Peseiro.

Cartonaşe galbene: Maxim '45+2, Farmache '55 / Maftei '45+3

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Teodor Crăciunescu (central), Miklos Nagy, Traian Machiş (asistenţi) şi Ionică Serea (rezervă). Observatori au fost Florin Halagian şi Dan Petrescu.

La partidă au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, între care s-au numărat şi 800 de fani ai echipei Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici