Rapid cumpără, dar şi împrumută. Doi jucători au ajuns la Universitatea Cluj şi la CS Mioveni

Clubul Rapid, care a profitat de pauza de iarnă pentru a se întări, a anunţat marţi că a împrumutat până în vară doi jucători la Universitatea Cluj şi CS Mioveni.

893 afișări
Imaginea articolului Rapid cumpără, dar şi împrumută. Doi jucători au ajuns la Universitatea Cluj şi la CS Mioveni

Rapid cumpără, dar şi împrumută. Doi jucători au ajuns la Universitatea Cluj şi la CS Mioveni

Astfel, Ştefan Pănoiu a fost împrumutat până în vară la FC Universitatea Cluj. Mijlocaşul a marcat un gol în acest sezon, în meciul din Cupa României de la Botoşani, în 15 partide.

Jucătorul a îmbărcat până acum de 126 de ori tricoul Rapidului, echipă pentru care a marcat 8 goluri.

Clubul din Capitală a anunţat tot marţi că Alexandru Stan a fost împrumutat până în vară la CS Mioveni.

„Atacantul nostru i se va alătura lui Cristian Ignat, şi el împrumutat la formaţia argeşeană, urmând să fie antrenat de Constantin Schumacher, fostul mijlocaş al Rapidului”, a transmis clubul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapid,
împrumut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici