Rapid i-a propus lui Burdujan mărirea de trei ori şi jumătate a contractului

Conducerea FC Rapid i-a propus atacantului Lucian Burdujan mărirea de trei ori şi jumătate a contractului său, jucătorul solicitând un timp de gândire pentru a da un răspuns, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid i-a propus lui Burdujan mărirea de trei ori şi jumătate a contractului

Rapid i-a propus lui Burdujan mărirea de trei ori şi jumătate a contractului

"Oferta făcută lui Burdujan demonstrează, o spunem din nou, faptul că îl apreciem şi îl dorim în continuare la Rapid. S-au purtat mai multe discuţii pe această temă, chiar şi antrenorul principal s-a implicat în negocieri (tocmai din dorinta de a-l păstra pe jucător), dar Burdujan a cerut un timp suplimentar de gândire. I-am respectat această dorinţă si îi aşteptăm în continuare răspunsul, deci contractul nu putea fi mărit cu forţa, peste voinţa jucătorului. Mingea este, deci, în terenul lui. Propunerea noastră este mai mult decât decentă şi sperăm ca inclusiv jucătorul să realizeze în cel mai scurt timp acest lucru, ca şi faptul că solicitările sale iniţiale au fost exagerate", se arată pe site-ul www.fcrapid.ro.

Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, Lucian Burdujan câştigă în momentul de faţă 40.000 de euro pe sezon. Oferta făcută de conducerea FC Rapid depăşeşte conform aceloraşi surse suma de 120.000 de euro.

În vârstă de 24 de ani, Burdujan mai are încă un sezon şi jumătate contract cu Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici