Rapid renunţă la Coman gratis. Copos: "Îi urăm drum bun"

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Dănuţ Coman a fost lăsat să plece gratis la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta, deşi iniţial solicitase 125.000 de euro în schimbul transferului său.

197 afișări
Imaginea articolului Rapid renunţă la Coman gratis. Copos: "Îi urăm drum bun"

Rapid renunţă la Coman gratis. Copos: "Îi urăm drum bun" (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

"Astăzi am discutat şi îl lăsăm să plece. Pleacă gratis. Îi urăm drum bun acolo unde vrea el să plece", a anunţat Copos.

Întrebat dacă Dănuţ Coman va mai avea loc vreodată la Rapid ca jucător sau într-o funcţie administrativă, George Copos a răspuns: "Nu pot să spun asta acum".

Conducerea FC Rapid anunţase iniţial că Dănuţ Coman se poate transfera la Anorthosis Famagusta în schimbul a 125.000 de euro, pentru ca ulterior suma să fie diminuată la 62.000 de euro după o discuţie pe care George Copos a avut-o cu portarul în Scoţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici