Rapid - Viitorul Constanţa, scor 1-1, în etapa a doua a Ligii I

Echipele Rapid Bucureşti şi Viitorul Constanţa au remizat, duminică, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, scor 1-1 (1-1), într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I, acestea fiind primele puncte pe care cele două formaţii le cuceresc în acest sezon.

273 afișări
Imaginea articolului Rapid - Viitorul Constanţa, scor 1-1, în etapa a doua a Ligii I

Rapid - Viitorul Constanţa, scor 1-1, în etapa a doua a Ligii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost marcate de Păun '41, respectiv Benzar '10.

Viitorul Constanţa a deschis scorul în minutul 10 prin Romeo Benzar. Acesta a primit o pasă de la Dică, aflat în cădere, între Daniel Lung şi Marian Stoica, a preluat la 16 metri şi după ce a intrat în careu a înscris cu un şut de la 12 metri în dreapta lui Drăghia.

Rapid a egalat în minutul 41 prin Păun, care a înscris dintr-un metru după ce Bejan a încercat să respingă o centrare a lui Marian Stoica de pe partea stângă.

În minutul 25, atacantul rapidist Daniel Pancu a lovit bara cu o lovitură de cap în dreapta lui Vâtcă.

Rapid Bucureşti: Drăghia - Voicu, Iacob, Lung, Stoica - Păun, Negru (Bălan '64) - Coman, Ioniţă II, Tănasă (Ciolacu '59) - Pancu (Martin '80). Antrenor: Marian Rada.

Viitorul Constanţa: Vâtcă - Nikolov, Bejan, Puţanu, Mitrea - Thiago, Benzar, Lazăr (Emerson '57), Năstăsie (Şerban '66) - Dică, Rusu (Gavra '80). Antrenor: Cătălin Anghel.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Marius Nicoară, în timp ce rezervă a fost Dragoş Teodor.

Observatorii partidei au fost Costin Toma şi Nicolae Dobrescu.

Cartonaşe galbene: Coman '25, Voicu '55, Negru '60, Ciolacu '86 / Bejan '49, Benzar '58, Gavra '82.

La meci au asistat aproximativ 1.500 de femei şi copii, deoarece meciul s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei suspendări din campionatul trecut.

Fostul atacant rapidist, Daniel Niculae a asistat la meci din tribunele stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici