Rapid vrea să introducă o clauză de reziliere în contractul lui Coman

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că, în urma discuţiilor purtate în ultimele zile, conducerea clubului intenţionează să îi introducă o clauză de reziliere în contract.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid vrea să introducă o clauză de reziliere în contractul lui Coman

Rapid vrea să introducă o clauză de reziliere în contractul lui Coman

"Nu mai vreau să vorbesc cu nimeni. Îl aştept pe domnul Copos şi o să discutăm. Mi s-a propus o clauză de reziliere a contractului care să fie introdusă. Nu ştiu dacă e mare sau mică, nu vreau să vorbesc să fac valuri. O să vină domnul Copos şi o să vedem ce facem. Eu nu vreau decât să termin contractul pe care îl am acum, aşa cum e el", a spus nemulţumit de intenţia conducerii, portarul rapidist.

Dănuţ Coman a adăugat că nu este de acord nici cu prelungirea contractului său cu încă un an. "Nu am rezolvat problema cu prelungirea contractului. Eu nu am ce discuta pentru că mai am doi ani şi vreau să-i duc la capăt. Vreau să se termine totul cât mai repede. Nu am nevoie de discuţii de genul acesta. Eu vreau doar să fiu liniştit, să-mi văd de contractul meu. Sunt hotărât să rămân la echipă până mi se termină contractul, atât şi nimic mai mult", a afirmat Coman.

Conflictul dintre Dănuţ Coman şi directorul sportiv Viorel Moldovan nu s-a aplanat nici vineri, cei doi având o discuţie mult mai aprinsă. "Am avut o discuţie în contradictoriu cu Viorel. Dar eu îl înţeleg. Mie o să-mi treacă supărarea, iar el nu are niciun motiv să fie supărat. Sunt sigur că nu are nimic cu mine. Nu pot să spun că a avut un comportament neadecvat, noi ne-am înţeles întotdeauna bine, dar a fost discuţia asta. El a venit din concediu şi nu ştie despre ce e vorba. Nu ştiu dacă a uitat cum era ca jucător, cred că a rămas acelaşi. Dar din punctul meu de vedere a greşit prin declaraţiile pe care le-a făcut. Până la urmă, fiecare om greşeşte", a precizat Coman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici